Close

Rólam

Avagy “Ki ez az elvetemült állat?”

Amíg az oldalon tántorogtál, felmerülhetett benned, ki hordja ezeket össze és pakolja ki szánt szándékkal az internetre. Nos, itt vagyok, hogy választ adjak a kérdésedre. Valamennyi kérdésedre. Az összesre nem valószínű, a személyi jogok védelme okán.

  • A nevem Max. Hogy ez az igazi nevem-e? Na, ez pont egy olyan kérdés, amire jogom van nem válaszolni – legalábbis, nem őszintén.
  • Tizenkilenc vagyok, és tizenegy éves korom óta írok történeteket. Habár azokat a történeteket, amiket tizenegy évesen írtam, te soha az életben nem fogod látni, legfeljebb a halálom után. Talán.
  • Repertoáromat tizenhét évesen kezdtem el versekkel bővíteni. A legnagyobb múzsáim Erdős Virág, Walt Whitman és Jasmin Kaur, akik mind nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy megimádjam a szabadverselést. Ezért amúgy a magyartanárom pofán vágna, mondván, a szabadvers nem vers. Én azt mondom, a dadaista vers nem vers.
  • Jelenleg pszichológiát hallgatok, és terapeutaként szeretnék elhelyezkedni. Figyelmeztetlek, hogy te is a klienseim közé fogsz tartozni, ha elég időt töltesz itt, ugyanis így cserkészem be az áldozataimat ügyfeleimet. Muhahaha.
  • Ha épp nem kalapálom a klaviatúrát, szeretem még jobban szétcseszni az ujjbegyeimet gitározással, a csuklómat pedig rajzolással. Néha unom a magyart, erre az eshetőségre tanulok egyszerre huszonhárom nyelven. Úgy-ahogy aktívnak mondom magam, ergo fa nem marad megmászatlanul előttem, de nem fogok maratont futni, amíg nem kergetnek. Emellett baseball-ozom is, szóval engem is hibáztathatsz a nyugati kultúra beáramlásáért.
  • Ami a családot illeti, van egy anyám, van egy apám, egy bátyám meg egy húgom. Üdvözölnek titeket. Ezen kívül van két macskánk. Az egyiket én neveltem fel, miután a kertembe mászott alig három hetesen, a másik meg szerintem átaludná az armageddont. Ők nem üdvözölnek titeket.
  • Van egynéhány gebasz a fejemben, de semmi olyan, amit ne tudnék kezelni. Általában.

Nos, ez minden. Azazhogy nem minden. Inkább csak egy előétel belőlem, vendégváró, ha úgy tetszik. Ha többet akarsz megtudni rólam, ajánlom figyelmedbe az “Igaz történetek” menüpontot, ahol teljes mellszélességgel mutatom be életem drámaibb mozzanatait. Ha kevesebbet akarsz megtudni rólam, rá kell fanyalodnod a „Szösszenetek” és a „Versek” menüpontokra, ha pedig még ennél is kevesebbet, akkor a kis piros X-re a jobb felső sarokban.

Kellemes időtékozlást kívánok!

Max